Projket: shorts

20120523-081536.jpgNu när sommarvärmen är här behövdes det fyllas på i shortslådan. Jag kapade några byxor som var aningen för korta och vips så går de att återanvända! Jag brukar klippa dem rätt långa, en bit under knät, för att kunna rulla upp den så mycket som man vill. Att klippa jeans till jeanshorts och chinos till chinoshorts måste vara det snyggaste men ett par mjukisbyxor går precis lika bra. Om de ändå är för små 🙂 Oliver hade något par förra året som var perfekta till dagis, stranden och vid stugan. Mjuka och sköna 🙂 fram med saxen! Det är inte ens nödvändigt att fålla. Vik upp dem i stället om du inte har någon symaskin.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

2 thoughts on “Projket: shorts

  1. Åh smart tips. Har precis tänkt köpa jeansshorts till Isak som ser ut precis sådär ju. Att jag inte tänkt på det själv. Bättre att återanvända ett par sletna jeans ju. 🙂 Tack för tipset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *