Babyface

20120517-150736.jpgFrån och med nu är det slut på slarv. Min hy ska bli som en baby igen. Som jag nämnt tidigare har mitt intresse för skönhetsprodukter ökat i takt med att 30-strecket kommer närmre och 20 känns mer och mer avlägset. Kanske för att ändå har fått behålla min spänst och glow. Sedan hände något. 2 graviditeter senare.
Jag har använt några få produkter i från Mary Kay en period och vart supernöjd. Så nu jäklar satsar jag stenhårt! Allt ska provas och fördjupning och kurser väntar 🙂 ska bli superkul att få ta hand om bara mig igen. Lägga lite extra tid och pyssla om mig själv. Mer om detta och utvärdering kommer!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *