Style by oliver Babynest

20120510-212951.jpg

20120510-213001.jpg

20120510-213019.jpg

20120510-213027.jpgEtt babynest à la Style by oliver. En mjuk säng att ha i sängen mellan föräldrarna, på resan, skötbordet, soffan eller för mer ombonad i spjälsängen/vaggan eller varför inte i vagnen när babyn är som minst!

Härom dagen på vår mammaträff hemma hos Christine satt vi och pratade om dessa så kallade babynest. Som man kan ha mellan sig i sängen för att babyn ska ligga tryggt. Och ingen ska rulla iväg 😉 Ett sådant kostar runt 800:- att köpa och det kan ju tyckas vara lite mycket! Så jag bestämde mig för att prova att sy ett babynest, eller något liknande. För en betydligt billigare slant. Nu hade jag vad jag behövde hemma för ett provnest, så jag vet inte riktigt vart priset skulle hamna än. Men i alla fall halva priset mot en i butik!
Här är resultatet. Madrassen mäter 30*60 cm, och sedan kommer den mjuka kanten om ca 14 cm som går att reglera för att göra babynestet mindre och mysigare eller större i takt med att babyn växer. Den är även öppen nedtill för extra benutrymme vid behov.
Nöjd som tusan blev jag, så iväg till tygaffären ska jag snarast för lite roligare tyger! Förslag anyone?

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

3 thoughts on “Style by oliver Babynest

  1. Åh så fin! Ja har funderat på en sån! Vad har du stoppat den med? Tuva sover i Amningskudden mamma sydde. Helt ok men känns snäppet lite smidigare med en babynest. 🙂

  2. Wonderful website you have here but I was curious if you knew of
    any forums that cover the same topics talked about here?
    I’d really like to be a part of online community where I can get advice from other experienced people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Thanks!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *