Grillkväll

20120502-002830.jpg

20120502-002912.jpg

20120502-002919.jpgEfter en hel dag i djurparken kom vi hem och bestämde oss för att det var grilldax. Så iväg till Ica maxi, köpa en grill, kol, kött å folkisar. (och ett duschdraperi, blev det visst)
En jättefin liten limegrön ’picnickgrill’ som tydligen har 10 års garanti. Å det är ju bra 🙂 så det är ingen skit som rostar sönder efter 1 sommar. Vi hade det väldigt mysigt ute på gården, med båda kidsen nedpackade i varsin vagn. Lite sent blev det, men det var det värt! Oliver sov middag i dag med. Han gick själv runt hela djurparken. jag var trött i benen efter den rutten så jag förstod om han var trött och somnade när vi kom hem.
I morgon väntar första tandläkarbesöket för lilleman. God natt.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *