Morgonpromenad

20120426-092735.jpgMin älskade kaffemugg får hänga med på ett par kilometers hurtig promenad! Den hänger perfekt på styret utan att välta. Nice. Sedan blir det efterkontroll. Usch. Hatar sånt. Men efter det drar jag med Tirre till Gekås i Ullared. Utan att shoppa. Jo det är sant. Jag ska bara följa med som sällskap! *på heder och samvete*. Inte shoppa. Inget alls. Inte en pryl. Lämnar plånboken hemma! (okej då, det var lögn. Den måste man ju ha. Ifall det händer något.) men jag ska inte shoppa. Bara några paket våtservetter i så fall. På sin höjd. Å kanske något litet, litet till Charlie. Å ett regnställ till Oliver. Men inget mer. Jo! Pärmar också. Till mina sy-mönster. Sen är det bra…

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

2 thoughts on “Morgonpromenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *