Sytt min första skötväska

 

Wild and crazy Ja, jag vet, det har blivit väldigt mycket leopard det sista. Men det är ju så kul att sy i leopardtyg! Och dessutom har jag så mycket utav det, haha. Och då lillan cruisar runt i sin leopardåkpåse måste hon väl matcha den med en skötväska?

Jag blev i alla fall riktigt nöjd med min lilla bag. Den har svart innertyg och går att hänga i flera lägen och har flera olika fack. Två lagom stora utanpåfickor och ett lite större fack inuti. För utom den rymliga påsen då så klart. Och så gillar jag att den är rätt mjuk så man kan knöla ned den under vagnen om man vill.

Nu ska jag genast försöka hitta mer roliga tyger så jag kan sy några fler varianter. Det ska bli kul. Dessa tyger jag använt nu kanske inte är det mest optimala för en väska som slits en del men det var vad jag hade hemma. Så, vad tycker ni? 🙂

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

2 thoughts on “Sytt min första skötväska

  1. Hej! Undrar om du fortfarande syr skötväskor? Svårt och hitta i leopard! Med vänlig hälsning, Nina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *