Snart så…

20120418-123317.jpg…är magen ”borta”. Och med borta menar jag ”den-går-att-suga-in-tillräckligt-mycket-så-att-den-inte-syns-under-rätt-klädet-borta” 🙂 kaloriräkning lönar sig. Det går inte fort men det går åt rätt håll. Plus att man får fuska till sig en kaka i bland 😉 bara man håller sig på sin kalori-budget som jag kallar det. Man har ju bara ett visst antal kalorier per dag att förhandla om. Kyckling och tonfisk är ”billigt” blandfärs är ”dyrt” i kaloriväg. Så väljer man bara rätt så har man kalorier över för godis 🙂 och tränar man dessutom så tjänar man in extra ”casch”. Typ 1 timmes promenad=350 kalorier. Snaaart blir det gymkort! Nästa vecka har jag tid för min efterkontroll hos barnmorskan och kan få godkänt 🙂 så allt läkt som det ska!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *