Wubbanub napp

 

Jag har beställt en wubbanub napp till lillstumpan! De är jättesöta och sitter fast i ett mjukisdjur för extra tröst, men först och främst för att nappen inte ska komma bort eller ramla ut ur munnen så lätt på bebisen när den sover. Den lilla nallen är lite tyngre i tassarna så den ligger kvar på magen. När bebisen tappar nappen så ligger den kvar i närheten så bebisen själv kan nå den.

 

I sverige kan du få tag i nappen på bland annat mammashop.se  vad jag vet. Och bäst pris verkar de ha dessutom 🙂 Ett litet lamm är beställt och tycks den om så kanske det även får bli en liten giraff eller en ponny. Vilken tycker ni är finast?

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

3 thoughts on “Wubbanub napp

  1. Ja, visst är dom! 🙂 jag har redan beställ dock 😉 från mammashop.se så de går att få tag i i Svergie med. Inte alla varianter dock… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *