Behöver jag säga något?

20120413-222035.jpg
Alltså, det här är så förbaskat roligt. Behöver jag ens förklara? Ni ser ju hur de ser ut. Fån. Jag skrattar Varje gång jag tittar på den bilden. De provar solglasögon som modeexperterna tagit med inför vårnyheterna.

Ni vet hur man kan känna sig i ett par sjyssta brillor? sådär lite lagom cool. Som en ’bad guy’ på film. Ingen kan se dig, du kan ha världens bästa pokerface och se alldeles oberörd ut. Smygkika på vad du vill och du känner dig garanterat liite tuffare. Meen. Så tittar du på de här två ”tuffingarna” och så inser du att du kanske inte alls är så häftig i dina mörka solbrillor som du tror…fan.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *