Bästa köp

20120410-134229.jpgTermosmugg från kökskungen.
De som har barn vet hur svårt det kan vara att få i sig en kopp kaffe på morgonen. Blöjor ska bytas, kläder ska på, hår ska tvättas, kräk ska torkas, bebisar tröstas, frukost ska fram, kläder ska bytas, frukost ska ätas, min egen frukost ska ätas, bebis ska ammas, ytterkläder på, högersko letas fram, vagnen ska ut, jag ska kissa själv, tänder ska borstas och dagistider ska hållas… Ja, vart finns tiden för att sitta ned och dricka morgonkaffet? ingenstans du hinner om möjligt koka kaffet och hälla upp det i din favoritmugg. Men när du väl hinner ta dig en klunk är kaffet iskallt. DÄR kommer termosmuggen in i bilden. Underbar produkt. Hinner du inte dricka kaffet på morgonen så kan du ta med muggen och dricka när du får tid. Bebisar sover ju ibland. Väntar du barn? Köp nu!!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *