På bar gärning

Måste bara tipsa alla om programmet ”på bar gärning” som har premiär i sjuan på måndag! Där svenskar filmas i smyg i vardagen, påkomna med att göra allt möjligt. Elakheter, pinsamheter, olagligheter. You name it. Det låter sjukt kul!! (så länge man inte upptäcker sig själv petandes i näsan eller kliar sig i röven…) Man blir lite förundrad om man över huvudet taget får filma folk i smyg och sedan visa det i teve? Hur är det med sånt? Det känns ju inte riktigt helt okej egentligen… men så är det ju med mycket, det är ju det som blir mest spännande 😉 Man är ju nyfiken. Det är ju ALLA. Erkänn, om ett par helt plötsligt börjar tjafsa högljutt mitt på stan så skulle ni minsann spetsa öronen liiite extra och snegla ett par tre gånger extra över axeln? Inte sant? Eller om någon glömt prislapparna kvar i jackan och de fladdrar under armen, då fnissar man lite i smyg…

Ja, jag kommer definitivt kolla in premiäravsnittet.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

One thought on “På bar gärning

  1. Hej! Jag heter Oscar o medverkar som skådis i två olika scenarion i På bar gärning och du undrade hur det är om att få filma folk i smyg. Alla som befinner sig i närheten eller går förbi och blir filmade stoppas av folk av tv-teamet efter att de gått vidare i blir utfrågade (om de vill). De får då oxå skriva på ett kontrakt om att de kommer att synas i tv. Om de inte vill kan deras ansikten blir suddiga eller så klipps det bort. På ett ungefär…
    Men tror det kommer bli ett roligt i intressant program, det var väldigt kul att få vara med o spela o se om folk verkligen griper in i hur de reagerar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *