Tuttchock!

20120313-134408.jpgJag kan bara börja med att säga: AJ, AJ, AJ!! Så här mycket action har de aldrig fått de små stackarna. De är i chock och behöver omvårdnad.
Mitt tips är att ladda rejält hemma med vad som kan tänkas behövas. Jag fick själv tips om den här purelan mot såriga och ömma bröst. Så den kletas frenetiskt på var och varannan timme. Det som är bra är att den innehåller 100% lanolin och inte behöver tvättas bort innan bebisen ska äta. Dessutom kan nursingpads vara rätt sköna att ha, även fast det inte läcker så mycket.
Men nu hoppas jag de tuffar till sig de små, så man kan stå ut!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

One thought on “Tuttchock!

  1. Den är riktigt bra den salvan minns jag. Kan även tipsa om amningsinläggen från medela. Lite dyrare men väldigt, väldigt bra. Fastnade aldrig och jag fick mindre ont när jag gick över till dem 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *