Dagens

20120313-111350.jpg

20120313-111400.jpgDagens outfit. Svarta mammajeans och vit silkig blus med guldknappar från HM. Ja, jag får väl erkänna att mina vanliga byxor och jeans får ligga kvar i garderoben ett tag till. Dessutom är det väldigt skönt med en mjuk resår över snittet.
I dag är det 1 vecka sedan Charlie föddes förresten! Det firar vi med lite kusinbesök. Hampus och Felix kommer hit strax. Och lite sockerkaksbak kanske det får bli också 🙂

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

One thought on “Dagens

  1. Du är jättefin och i vilken fin form du redan kommit i. vet själv hur det var med snittet, det är skönt att ha ngt som inte sitter åt och skaver över ! själv känner jag mig bara klumpig just nu, allt är tungt och kroppen känns bara som ett tungt bihang som man får dra runt på, så här väntas det på att den lille/lilla vill komma ut men det lär ju ta sitt tag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *