Babygrejer från Gekås i Ullared

Det finns massa roligt att shoppa till bebisen i Ullared om man väntar smått eller precis har fått 🙂 Jag köpte massa bra-att-ha-grejer. Bland annat detta fina påslakanset för vagga och vagn. Köpte även ett likadant till spjälsängen! Det braiga är att de inte kostar mer än 49-59:- Annat som finns att köpa är:

Till sovrummet finns bland annat:

Spjälsäng

Vagga

Resesäng

Madrasser

Täcken

Kuddar

Sänkläder

Spjälskydd

Filtar/snuttisar

Sängmobiler, mm.

Sänghimmel

På skötavdelningen hittar du:

Skötbäddar

tvättlappar i tyg

Våtservetter (!! det är nästan därför jag åker dit, de kostar 5-8:- paketen. 72 pack)

Handdukar

Dusch och bad tillbehör

Oljor

Salvor

dregglisar

hakklappar

flaskor

nappar

Skötväskor

Blöjhinkar

Ammningskuddar

Bröstpump

vällingdoserare

Övrigt/barnvagnar:

Duovagn

Sittvagn

paraplyvagn

Åkpåsar

Ståbräda

Bärsele

Myggnät

Barnvagnsparasoll

Bilbarnstolar

Säkra-upp-hemma-saker

’Tripp-trapp’-stolar

Barnstolar

Resebarnstolar

pallar

Babyleksaker

Babykläder finns också i massor!! 🙂

Pyjamasar, bodies, toppar, byxor, overaller, strumpor, mössor och mycket mera. JAg personligen kan tycka att passform vrs kvalité inte alltid är värt det trots billiga priser då mycket är finare och bättre från Lindex, Kappahl eller H&M för en knapp 10:- mer. Men det är väl en smaksak. Denna gången har jag inte köpt någonting till bebisen på klädavdelningen, dels för att det jag köpte till Oliver inte användes och satt märkligt och dels för att jag har mycket annat från när han var liten som jag kan använda. Men små startkit tycker jag absolut man kan köpa. Sedan kanske det är en annan sak om man vet vad man väntar för liten parvel 😉 Så man kan köpa pojk eller flicksaker om man nu vill det.

 

Det finns verkligen allt du kan behöva och lite till 😉 Allt är billigt och det finns både budgetalternativ och märkesgrejer. Gekås egna märke ”babyboom” är riktigt prisvärt men naturligtvis med varierande resultat 😉 Men som flaskborste eller ståbräda till vagnen kanske det inte har någon betydelse? Jag köpte en bärsele i märket babyboom. Nu har jag ingen aning om den är något att ha men väl värt att prova då den kostade 199:- (!!!) Tål vikt upp till 15 kg, som inte ens Oliver väger, han är 3 år, och kan användas så bebisen sitter både mot dig och ifrån dig. Men det är klart, jag har inga planer att bära min bebis i bärselen hela dagarna då jag gissar att komforten inte är lika bra som de lite mer exklusiva. Blir det en bebis som vill bli buren mycket så får jag kanske tänka om 😉 Men med Oliver behövdes inte babybjörnen som jag lånade användas många gånger…

Just nu hade de även mycket tillbehör och grejer med bland annat Laban, Pingu, Barbapappa, Alfons och Moln. Tex påslakan, filtar, gosedjur, kläder mm.

Det jag saknade och letade efter var en mjuklift. Det fanns det tyvärr inte. Jag hade behövt en lite mindre till vår Phil & teds, en ny kostar runt 900:- och det kan jag tycka är lite saftigt för något som ska användas ca 3 månader.

Det finns några modeller att köpa som är lite mindre och som passar i vagnen bla babyjogger och 2ME. De ligger runt mer behagliga 500:-. Men någon sådan hade de inte…

 

Hoppas ni som ska åka dit och shoppa snart hittar massa fint ni vill ha och behöver!! Några frågor om vad som kan finnas mer eller vad ungefär det kostar kan jag gärna hjälpa till med om jag minns 😉 bara att fråga. Shoppa lugnt med era magar och bebisar där ute!

 

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

4 thoughts on “Babygrejer från Gekås i Ullared

 1. Hej!

  Grattis till dottern!!Så söt hon är…

  Hittade hit av en slump och såg denna bra lista!Superbra att ha…! Tänkte fråga om du vet hur det va med skötbord?Finns det?Hur va dom?

  Lycka till med nya familjemedlemmen!!

 2. tack!
  Å, det vågar jag inte svara på faktiskt… Jag tror det, men det är bara en gissning! 😉
  Lycka till med din graviditet! kikar säker in fler gånger å tittar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *