Provtagning

20120302-091103.jpg

Idag har jag vart på sjukhuset för lite provtagning. Helt vanliga blodvärden som ska kollas. Öppen mottagning, fast med elektronisk remiss, så bara att dyka upp! Öppnar klockan 08:00. Så upp med tuppen för att vara där tidigt. Och att få Oliver i ordning och så får han hänga med M på jobbet lite. Är på sjukhuset vi kvart över. Inte illa pinkat! Tar en nummerlapp ute i entrén. Det går fort! Skickas vidare till självaste provtagningsväntrummet. ”in där och sätt dig och vänta”. Säger damen. ”javisst, tack ska du ha!”.
Nästan först in i väntrummet känner jag mig nöjd att jag är här tidigt. Gött. Det här kommer gå fort. Tanter å gubbar trillar in och fyller rummet en efter en. Jag kan inte låta bli att små-le lite eftersom att jag är Först. Haha. Där kan ni sitta och vänta. Men äsch då, de har la all tid i världen? Men, En lång väntan och 2 morgontidningar senare hörs ett ”BIIIIIP!!!”. Va fan va det?! En nummerlapps-klock-jävel!!!! Helvetesfan… ”vad är det där?? Är det nummerlappar??” frågar jag gubben jämte å pekar på lappen i handen på honom. Fast jag naturligtvis redan vet svaret. ”eh, jaa…” svarar han försiktigt.
Skiiiiiiiiiit. Reser mig skamset upp, vaggar bort till stället och drar buttert åt mig en nummerlapp. Nummer 20. Fantastiskt.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

One thought on “Provtagning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *