Nåldyna…

20120302-104441.jpgJa, är man lite småtöntig så är man… Jag tycker det är bland det värsta som finns att bli stucken. SPECIELLT i armen. Så jag ber alltid om att de tar i handen i stället, vilket alla sköterskor tycker är helt idiotiskt och påpekar högt och ljudligt varje gång. ”men det gör ju myyyycket mer ont i handen…!!” JA, jag vet men det är inte smärtan jag tycker är jobbigt. Det är känslan. Något helt panikartat, klaustrofobisk rör-mig-inte-känsla… Det får göra hur ont som helst. Och varje gång är man lika töntig. Men trots flera stick och försök så lyckades proverna tas. I handen. Och nu har jag ONT. Aj. Men jag får skylla mig själv. Jag ska ta mig i kragen nån gång å bli vuxen, lovar!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *