Vårjackan på

20120301-160450.jpg

20120301-160711.jpg

20120301-160803.jpgDet är så skönt väder! Min parkas är på och till och med solen tittade fram efter lunch. Vi möte upp min bror en sväng och försökte äta sushi. Lite besviken dock, fanns inget gott på buffén idag :/ fick även bytt en klänning jag köpte härom dagen på HM. Satt inte riktigt så bekvämt som jag önskat och eftersom den stramade över bröstet gissar jag att magens bortfall inte kommer ha någon inverkan hur mycket jag än önskar. Det fick bli lite annat smått och gott. Enkla basplagg till våren. Glömde i och för sig mascara nu… Fan.

Väskan är från Mischa Barton.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

One thought on “Vårjackan på

  1. vad fin du är kim!! jag missar alltid att vara hemma när du är gravis! inte långt kvar nu.håller tummarna för en fin förlossning !o alt gpår bra. kraaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *