Shape panty

20120224-124332.jpg
Idag fick jag hem paketet från Nelly. Jag har beställt en smooth sensation highwaist panty från Triumpf som ska hålla magen på plats efter förlossningen. En söt svart, extra hög trosa med hålla-in-effekt, spetsdetaljer och en liten rosett. Funderar på att även köpa den i ljusrosa att ha under ljusa sommarkläder men tänkte prova denna svarta först. Först tänkte jag en riktig kroppsstrumpa à la spanx men det känns inte lika trevligt att åla sig in i 😉 Denna lilla Trosa utan ben blir nog perfekt stöd för både mage, rygg och snitt!

20120224-125137.jpgNu ska jag bläddra lite i Nelly magazine #1, 2012 som jag fick med 🙂

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *