Sytt en till kuvertväska

20120222-163532.jpg
Det är som sagt väldigt enkelt att sy en egen kuvertväska och i dag gjorde jag en lite mindre modell. Färgglad precis som den ska vara i blå skinnimitation och rosa sammet. En liten kedja att hänga den på armen med fick det bli också. Jag använde en enkel liten dragkedja på 20 cm och utgick från den. Klippte till tygbitar, sydde fast dragkedjan och nålade sedan ihop sidorna räta mot räta. Guldkedjan sys fast i samma söm. Klart!

20120222-164339.jpg

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

One thought on “Sytt en till kuvertväska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *