Föda i huset?

20120219-234333.jpg
Det här är Nadia
Trodde inte jag skulle ha mycket gemensamt med några big Brother deltagare. Men att vi ska föda i mars båda två är ju åtminstone 1 sak… OH, MY GOD! Crazy!! Men ack så spännande, det är helt sjukt faktiskt. Men det har ju gjorts i andra länder so why not? Men jag vet inte vad som är mest galet, att föda sitt barn och leva övervakat dygnet runt med en nyfödd eller som den andra muppen, Jessica, som hade en 1 årig dotter, välja att vara utan henne i 100 dagar??

Ja, det kommer nog hända grejer. Trots dessa knäppchockar kan jag inte låta bli att ändå känna mig liite besviken på årets deltagare :/ var är alla snyggingar?? Ytliga, egotrippade människor som man alltid annars får se? Ja, fast detta är ju bara första intrycket. Jag hoppas fortfarande på nån guldklimp.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *