Jumpsuit by Me!

20120210-004117.jpgI kväll sydde jag en Grå Jumpsuit i velour med fickor i skinnimitation och luva i blått stjärntyg. Den är till Oliver så den är I storlek 92-98.
Jag köpte även rosa-cerise tyg med vita stjärnor om det är någon tös som vill ha en 😉 Det kommer bli jättebra!!

Nu är jag dödstrött. Det är det som är problemet när jag sätter igång att sy. Jag kan inte avsluta mitt i. Jag måste bli klar för jag är så nyfiken på resultatet! Och så tänker jag hela tiden ”bara en grej till. Det går fort” Men så är klockan helt plötsligt tio i ett på natten. Oooops… Vi som ska upp och iväg tidigt i morgon. Jag och Ollie åker till Göteborg en sväng och hälsar på Jessica och Alve. Go natt då.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

6 thoughts on “Jumpsuit by Me!

  1. Åh! Jag får ”besked” när du har svarat på en kommentar 🙁
    Hon har 80just nu! Men 86 kanske är bättre så hon kan växa lite i den 🙂

  2. nä, inte jag heller! Jag håller på att uppdatera min mönster-pärm. så fort jag fått till ett i rätt storlek så fixar jag en 🙂 Någon färg lilla Alva föredrar? 😀

  3. En sån skulle jag vilja ha till Fred med stjärnor i huvan och skinnimitation på fickorna, fast kanske ngn annan bas färg än grått. har du ngt förslag? Fred är 99 cm lång nu, men är längre på överkroppen än på underkroppen, alltså kortare ben. tar du och måttar dina beställningar ? pris ? hör av dig ! ellinor/elli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *