Julfest och avslut

20120204-231351.jpg

20120204-231401.jpgIdag var det julfest med jobbet. Ja, det kanske låter lite vajsing. Men vi fick helt enkelt så mycket att göra innan jul att vi fick skjuta på festen lite. Det var bara bra, för då kunde desto fler joina!
Jag kan inte påstå att det var superkul när man är helt nykter… jag drog vid 20:00. Herregud! Jag har nog aldrig lämnat en fest så tidigt. Men jag var trött på att strutta runt i mina alldeles för höga skor och obekvämt tajta kläder. Tråkigt att åka hem bara när M sitter hemma med killpolare och spelar racerspel så jag passade på att våldgästa Sofia. Hon och hennes kompis Therese satt hemma hos henne och kollade melodifestivalen, drack vin och laddade för en girls night out. Perfa! Jag åkte dit å tjötade lite men vid tjugo över tio gav jag upp och åkte hem. Med nyinköpt skvallertidning och naturgodis 😉

20120204-232050.jpg

20120204-232057.jpgSom avskedspresent nu när jag gått på mammaledighet fick jag en ansiktsbehandling utav sötnosarna Anna och Sara! Tack ska ni ha! Ska tänka på er när jag ligger där och njuter. Hehe.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *