Torsdag

Stickad tröja med silvertrådar, Åhléns. Jeans i ljus tvätt och med myyycket stretch, Cheap monday. Curlingkänga i mocka och smycke med svart läderstjärna från Faith.

Då jag inte kommit utanför dörren än så blir det inget avancerat idag. Jag testar min nya tröja och den är superskön. Oliver springer fortfarande runt i pyjamas och lär väl göra det tills det är sängdags 🙂 Nu har jag äntligen lyckats lura i honom både hostmedicin och alvedon och han är mycket piggare och gladare.

Jag är fruktansvärt sugen på att komma ut ur lägenheten och överväger starkt en mega-storhandling på Ica för att fylla kyl och frys. OM jag då inte får tag i någon villig som följer med på en sen fika kanske… Jag gör ju hellre det 😉 Fast jag borde faktiskt handla också. Kaffet är slut. Det vore ju trevligt att ha lite till i morgon bitti.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *