Opepp…

Sorry… Har varken orkat bry mig eller engagera mig särskilt mycket i helgen. Och jag behöver nog ett par dagar på mig att deppa.

 

Mitt glada besked är att detta blir min sista vecka på jobbet då min Graviditetspenning är beviljad och jag snart kommer få gå hem och ladda inför bebis nummer 2. Det tråkiga blir dock att det förmodligen blir min sista vecka någonsin på nelly.com eftersom att min arbetsplats inte längre kommer att finnas kvar i Borås. Flytt till annan stad står inte på min To-do list. Tyvärr.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

2 thoughts on “Opepp…

  1. Nej, men fy vad tråkigt besked…. 🙁
    Svårt att njuta nu när du ska gå hem, men försök i alla fall. Snart får du sniffa bebis. 🙂

    Kram till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *