Nyårsblus

20111231-002236.jpgSvart, transparent, oversized blus från Kappahl som jag tänkte ha på mig under vår nyårssupé i morgon/i dag. Hade jag vart smal å snygg så hade jag lätt matchat detta med ett par svarta, superslimmade leggings med hög midja, en svart balconettebehå och sprakande, glittriga silverpaljettpumps!! Men nu är jag ju inte det. Utan ser mer ut som en köttbulle. Eller stoppad korv. Så ett par svarta smala mammabyxor, svart linne och silverhalsband får gott räcka som körvaskinn. Piffar nog upp det hela med ett par stora örhängen! Örhängen är bra. Hur tjock man än blir så passar örhängena fortfarande.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *