jumpsuit styled by me

Nu är den klar, min egendesignade jumpsuit! Den blev rosa och svart, eventuellt blir det tryck på den också men jag väntar fortfarande på materialet! Syster verkar nöjd i alla fall, och det är jag med 🙂 Hon fik lov att stå modell som ”betalning” för sin jumpsuit. haha. Nästa projekt blir att sy en till Oliver också. Han fick däremot ett par nya mysbrallor som blev jätte söta, de lägger jag upp senare. Dock var stl 98 lite för stort så han kan nog inte ha dem på ett tag.  Nu har jag massa fler idéer om färger och material som måste förverkligas och jag längtar extremt mycket efter att ha min egen lilla vrå hemma att sitta vid. Krav nr 1 vid framtida husköp. Och lekrum till Mattias. Och Oliver. Och lillplutten i magen. (det blir en himla massa rum märker jag, stooort hus med andra ord hehe)

Jumpsuiten Lin har på sig är i stl XXS ungefär, då hon bara är 159 cm lång och ganska så smal. Nu skulle det vara kul med en egen mysdress att strosa runt i här hemma, men magen är i vägen. Den sitter inte så smickrande på mig. Får snällt och lugnt vänta tills lilla bebsisen har kommit ut!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *