Mammatopp från bonprix

Gravidmode är ju inte det lättaste, men här hittade jag en söt topp på bonprix. Den finns i flera olika färger och blir din för 249:- Söta spetsdetaljer och med knyt i ryggen så man kan markera kulan rätt.

Det är viktigt tycker jag, om man vill känna att man har några former kvar. Markera rätt! Jag sätter gärna ett skärp under bysten, precis ovanför magen. Eller så har man en topp som smiter åt lite. Inget fel i det! Det ska synas att man är gravid. En transparent topp i tunt fint tyg får gärna vara så där löst sittande, men om den har en åtsittande nedre resårkant så ger det allra bäst form tycker jag. Ut och prova, prova, prova!

Ja, fast man kan ju såklart börja längst in i garderoben först. Man kan inte ana vad man kan hitta för fynd när man väl  börjar gräva. Sånt som man kanske aldrig trivts i för att de sitter dåligt, framhäver magen, som man inte direkt vill när man INTE är gravid. Ja, just den kanske sitter perfekt nu!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *