Snygga mammakläder

Det är nog det största problemet utav allt att hitta snygga gravidkläder!! Det verkar som att mode inte existerar bland designerna som försöker sig på detta. Det enda som de tänker på är funktion! Och det är väl i och för sig inte fel, bara tråkigt. Men denna gången har jag gett mig fan på att få känna mig snygg trots extra kilona. Jag kommer försöka tipsa om alla fynd som görs! Här kommer första (för utom ponchon som jag köpte för nån vecka sedan)

Bella Woven Top SEK 379, Mama-licious - NELLY.COM

Söt topp från mamalicious i ballongmodell. Kommer med tillhörande band att knyta under bysten så man framhäver magen ännu mer om man vill.

 Vita Jeggings SEK 499, Mama-licious - NELLY.COM

Riktigt smala mammajeans med fickor bak och mudd. Också från mamalicious. kostar 449:-

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *