Overaller till de små


Det är många som är ute efter onsie, jump in, Hoodie suit, jumpsuit och liknande till barn och baby. Jag hittar de sötaste och coolaste här på Oiidesign. De har märken som moonkids, mini rodini, Amplified kids, popupshop och Ej Sikke Lej.

På bilden ovan har ni en grå Hoody suit för 379:-, finns från 3 mån- 5år. En rosa Jogging suit från moonkids för 449:- i stl 0-18 mån. Och en grå Onsie från mini rodini för 359:-, i storlekarna 0-3 år.

 

Bilderna är lånade från Oiidesign. Du kan kika här om du vill kolla på deras webbshop!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *