Kesoröra

20110712-101451.jpgKesoröra med avokado, tomat och mozzarella fick det bli till kvällsmat idag. Gottgott och nyttigt 🙂
Jag blandar naturell keso med den med feta/oliv för den är så himla god! Men den är väldigt smakrik så hälften/hälften brukar bli lagom mycket smak tycker jag. Sen i med lite tärnade tomater, mozzarella och avokado. Flingsalt på toppen. Jag äter det både rätt upp och ned eller på smörgås, idag blev det både och. Lite smörstekta kantareller på toppen fick det bli också.
Dem hade Mattias brors sambo Karina vart ute och skördat hemma i skogen där dom bor, (jag tänker inte avslöja vart, haha!) redan nu i juli. Helt otroligt 🙂 och mycket gott!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *