Dags för joggingpass 2!

20110612-084521.jpgDå har man vart ute och sprungit av lite kalaskalorier då! Jag var ju tvungen att käka lite tårta, och bulle, och chokladboll, och chokladkaka, och jordgubbar, och fralla. Fasen! Att jag aldrig kan hålla mig!! Men bara lite av allt.. Och så har jag bestämt att söndagar räknas inte.
Men så var det det här med joggingen då. 5 km blev det, fort går det inte. Ca 5:43 min/km men jag tar mig framåt. Och jag känner mig otroligt peppad! Det måste ha med mina fina nya träningskläder från Only play att göra. Långa tajts med superpraktisk ficka bak i svanken för typ mp3 eller nycklar. Rosa träningslinne med inbyggd tränings BH och över en långärmad ziptröja i rosa och grått. (har även ett par matchande grå mjukis/träningsbyxor) så känner mig redo för allt! Jag sa ju att det skulle bli MYCKET roligare med snygga träningskläder och det blev det. Är himla glad att det finns lite roligare, snygga och prisvärda träningskläder för oss ”lite-mindre-tränings-tokiga” som inte känner för att lägga en hel förmögenhet på träningskläder. Kläderna är köpta på Nelly, och det finns massa snyggt. In å kika!!

20110612-090540.jpg(ursäkta den gräsliga bildkvalitén!!)

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

One thought on “Dags för joggingpass 2!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *