Nytt nummer av Nelly Magazine!

20110420-173845.jpg

20110420-173856.jpg
Äntligen är andra numret av Nelly magazine här! Och det är precis lika snyggt, om inte ännu bättre, den här gången. Man blir lite stolt över kollegerna som gör ett fantastiskt jobb med att få ihop tidningen 🙂 riktigt snygga bilder och stylingen är klockren. Det gillar jag. Så, in å beställ något nu så ni också får en att bläddra i.

Nu är det dags att gå och möta Camilla på hennes jobb. Ska röva med henne på lite sangria. Det var evigheter sedan vi drack sangria. Vi är ju inga förbannade lattemorsor heller, nej. Vi är mycket mer lyxiga. Mer exklusiva. Mer rätt i tiden helt enkelt 😉 haha!

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *