SVEA

20110410-150224.jpg
På väg ner mot stan för lite lek i parken och kaffe på viskan! Och vilken värme det var idag. Jacka och mössa åkte snabbt av och Oliver kunde för första gången i år springa runt bara i tröja. Härligt. Jag plockade också av mig jackan och det var till och med lite svettigt ändå.

20110410-150643.jpgScarf, byxor och skor är från h&m, tröjan från SVEA, den valde han själv idag. ”röda. Ha den. Röda tröjan” okej fick jag sägs trotts att jag tänkt mig blå idag 🙂 sedan har han ju på sig jacka från KappAhl. Mössan är min egna ’style by oliver’ design 🙂

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *