Tove Styrke

kvällen bjöd på underhållning i form av Tove Styrke från Idol. Det var en kul surprise tyckte jag!
Nu sitter vi på bussen hem. Vissa mår bättre än andra om man säger så… Jag själv mår alldeles utmärkt. Mycket nöjd med min insatts. Lagom är bäst och det var jättekul hela kvällen. Men det blev inte riktigt som jag tänkt i morse. Planen var att få sovmorgon till halv tio i en härlig hotellsäng. Utan barn som väcker en. Men icke! Jag vaknade pigg som en mört 07:40 och kunde inte somna om… Låg å väntade på att klockan skulle gå för att slippa äta frukost själv, men halv nio var det fler som hade vaknat. Överraskande nog. 🙂

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *