Massa nya barnkläder


Så! Nu har jag hunnit fota lite på shoppingen i söndags. Ett par T-shirtar och ett par byxor fick det bli. Svarta mysisar för 39:- och T-shirtsen 29:- & 39:- st. Himla bra priser faktiskt!
Men sen måste jag tyvärr säga att jag inte tycker det är så värst bra… Jo visst sånt som myskläder eller fleecetröjor, men mycket annat äg inte så mycket billigare än hemma. Nja, inte jämförelsevis mot kvalitén… Tycker sömmar och modeller är lite skeva och omoderna på ullaredskläderna. då betalar jag heller en 10:a mer för fn body eller pyjamas och får en som är riktigt fin, inte bara okej.
Men ibland hittar man ju gulkorn, det tycker ju även jag 🙂 och det är väl lite därför man åker dit. För att fynda ordentligt! Jag kom hem med 4 stora gula kassar (som jag naturligtvis tvingade Mattias att gå igenom med mig)
1 full påse med våtservetter, 1 med kläder & leksaker, 1 överfull med tvättmedel, sköljmedel & tandkräm och den sista med bommullspads, smink & fryspåsar.

Kim

mamma till tre som bloggar om barnmode, vardagsliv, inredning, barnsaker och allt där emellan. Tipsar om DIY, pyssel och barnrumsinspo. Du kan också följa mig på instagram under @kimjarestad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *